WIZZAIR

Tanie linie lotnicze i reularne. Połączenia lotnicze

wymiary bagazu w Wizzair

Postprzez kasica » Śro Kwi 15, 2009 9:33 am

mam pytanie jakie sa wymiary bagazy rejestrowanego wizzair i czy moge przewozic w nim alkohol????
kasica

Re: wymiary bagazu w Wizzair

Postprzez MARTA » Śro Kwi 15, 2009 9:51 am

CZESC,
Nie ma okreslonych wymiarów, waga do 20 kg, alkohol oczywiscie mozesz przewozic w rejestrowanym ale zapakuj dobrze i zamknij torbe, roznie bywa...
MARTA

WIZZAIR

Postprzez ADAM » Śro Kwi 15, 2009 9:55 am

Wizzair - czy bagaż podręczny wymaga rejestracji przy zamawianiu online ? Czy może tylko dotyczy to bagażu rejestrowanego?
ADAM

WIZZAIR- miejsca

Postprzez Maciejek » Śro Kwi 15, 2009 9:57 am

A wie ktos jak jest z siedzeniem w Wizzair? Kiedy wybiera się miejsca w samolocie?
Maciejek

Re: WIZZAIR

Postprzez graza » Pią Kwi 17, 2009 1:59 pm

MIEJSC SIE NIE WYBIERA, KTO PIERWSZY TEN LEPSZY, TAM GDZIE JEST WOLNE TAM SIE SIADA.
graza

WIZZAIR-ODWOŁANY LOT

Postprzez CZESŁAWA » Czw Kwi 23, 2009 12:21 pm

WITAM PANSTWA,
CO NALEZY ZROBIC, JEZELI ODWOLANO MI LOT,KONKRETNIE JEST TO LINIA LOTNICZA WIZZAIR?
CZESŁAWA

bagaż podręczny WIZZAIR

Postprzez Wiktoria86 » Czw Kwi 23, 2009 12:22 pm

czesc!

Powiedzcie mi prosze,
mam kupiony bilet na lot Wizz i nie wykupilam bagfazu,jaki jest wymiar podrecznego, bo on jest chyba w cenie?
Wiktoria86

Postprzez ALKA » Czw Kwi 23, 2009 12:27 pm

hej, a powiedzcie mi, czy mogę dokupić jeszcze bagaż do biletu który już kupiłam wcześniej w Wizzair?
ALKA

Postprzez Gość » Wto Maj 19, 2009 4:02 am

hej, możesz jeszcze dokupić ten bagaż. Na stronie Wizzaira jest taka zakładka jak "Usługi dodatkowe", potem klikasz zmien rezerwację - wpisujesz nr potwierdzenia i dane o które prosi system i wybierasz sobie co chcesz dodać/ zmienić - opłatę też od razu nalicza. Nie powinno być z tym większych problemów - powodzenia! ;)
Gość

Postprzez agusia » Śro Sie 26, 2009 9:18 am

do Wiktoria86: z tego co mi wiadomo jeśli bagaż podręczny wydaje siędość duży, to obsługa lotniska prosi Cię żebyś go wlożył do stelarza aby sprawdzic, czy nie przekracza wymiarów. Wymiary musisz sprawdzic na stronie Wizzair. Może się zdarzyć, ze obsluga przeoczy Twoj za duży bagaz ;-))
agusia

Następna

Powróć do Latanie - tanie i regularne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości